Behandlingar

                      

                       Änghagen hälsa & skönhet  

Jag utformar Din behandling precis som Du vill ha den. Är det djuprengöringen som är viktigast så lägger vi mest tid på den. Om Du bara vill njuta så lägger vi mer tid på massagen. Vid första behandlingen görs en hudanalys och Du får tips om hur Du ska fortsätta sköta om Din hy hemma på bästa sätt.


Klassisk ansiktsbehandling 75 min 695 kr

Djuprengöring med ånga, utslätande och mjukgörande peeling, brynplock och passande ansiktsmask. Avkopplande ansiktsmassage som löser upp spänningar och ökar välbefinnandet.


Lifting anti-age behandling med Magic Pot 60 min 895 kr

Rengöring och peeling, djupgående liftingmassage med vakuum, Radiofrekvent ljus och Infrarött ljus som aktiverar huden och är uppstramande. När huden är uppvärmd med maskinen övergår massagen i  en djupgående manuell massage som löser upp spänningar och ökar välbefinnandet. Avslutas med en uppstramande liftingmask.


MÅ Pure Cell Treatment 60 min 1495 kr

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller


För första gången i världshistorien...

...har ett hudvårdsmärke lyckats med det man trodde var en omöjlighet, nämligen att erbjuda "levande hudvård".

MÅ är det första varumärket som kan erbjuda en ansiktsbehandling där levande stamceller från växtriket används direkt på huden, närmare bestämt från Rosenrot. Dessa stamceller lever tills den stund deras livskraft pressas mot huden för att den ska absorbera all den närande rikedom som finns i cellerna. Fördelarna är många. En unik uppbyggnad av huden påbörjas genom att hudcellernas kärna boostas maximalt på ett sätt som knappt varit möjligt tidigare. Detta ger huden kraft att reparera sig själv. Med denna världsnyhet sätter MÅ ribban på en helt ny nivå när det handlar om naturlig/ekologisk hudvård, den har aldrig varit såhär livskraftig förut.


Vad är stamceller och var kommer de ifrån?

Stamceller är ospecialiserade celler vilkas slutliga funktion ännu inte är bestämd. Därför anpassar de sig och stärker hudens egna celler. Vi är först i världen med att erbjuda levande stamceller för huden. Varför vi valt att satsa på levande stamceller är för att de ger unik uppbyggnad av huden. Man sätter huden på topp genom att förse den med cellkärnans mest aktiva antioxidanter. Eftersom de är stamceller så har de effekt på alla sorters hudtillstånd då huden får kraft att reparera sig själv.


MÅ äger odlingen och projektet har sitt ursprung från forskning vid Sveriges Lantbruksuniversitet (SLU) i Alnarp. Det är nästintill omöjligt att odla fram stamceller från växter. Detta är resultatet av ett mångårigt projekt och samarbete. Stamcellerna innehåller höga halter av antioxidanter som ger huden omedelbar vitalitet, men det viktigaste av allt är att den bygger upp huden på lång sikt. Pure Cell Treatment är behandlingen med högintensiv näring som bygger upp huden på cellnivå. Behandlingen passar alla.


Dermapen + Pure Cell Roseroot - bättre än Botox 60 min 1795 kr

Dermapen är en avancerad nålbehandling som på ett naturligt sätt stimulerar huden att öka den egna kollagenproduktionen. Behandlingsmetoden är mer djupgående än microdermabrasion och kemisk peeling, ger ett liknande resultat som botox men med skillnaden att denna behandlingen bygger upp huden på lång sikt.


Dermapen + Pure Cell Roseroot används framför allt för att behandla följande indikationer:

- Slapp och åldrad hud

- Rynkor och fina linjer

- Acneärr

- Förstorade porer


Resultat

- Ökad lyster

- Mer spänst

- Uppstramande

- Jämnare hudstruktur

- Utslätande effekt på rynkor och linjer


Hur går en behandling till?

En Dermapen-behandling går till så att 12 sterila engångsnålar skapar upp till 1300 microkanaler i sekunden ned i huden. Beroende på vilka indikationer som behandlas går nålarna olika djupt ned i huden. Microkanalerna gör det möjligt att slussa ned stamcellerna från rosenrot som skapar den långvariga effekten och bygger upp huden. Dermapen har också en stimulerande effekt på bildandet av kollagen i huden


Vanligtvis krävs 5-6 behandlingar med ca 4 – 6 veckors mellanrum för att nå ett optimalt resultat. De flesta ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-5 behandlingar


Lymfmassage med Magic Pot 60 min 695 kr

Magic Pot kombinerar fyra olika behandlingsmetoder:


RF – Radiofrekvens (0,8 MHz)

RF genererar en djup värme tack vare friktionen som uppstår när radiovågor tränger igenom vävnaden. Ökar ämnesomsättningen, stagnationer och blockeringar i vävnad och muskler får hjälp att frigöras och kroppens egen läkningsförmåga ökar.


Vakuum

Ger en effektiv bindvävsmassage samt ökar lymfflödet.

Bindväven sitter som en kostym över muskulaturen och blir den för trång kan inte musklerna nå ut till sin fulla längd. En elastisk och följsam bindväv är grunden för rörlighet, cirkulation och välbefinnande.


Ledljus:

Blått dämpar rodnader och inflammationer i huden (acne)

Rött har en positiv effekt på fettceller och påverkar dess struktur.


Resultat av Magic Pot behandlingar:


Lossar bindväven från underliggande vävnad vilket gör att lymfcirkulationen förbättras, vilket ofta leder till minskad värk

Hjälper till vid stelhet och svullna ben

Hjälper vid kalla fötter och ”kryp” i benen

Behandlar celluliter och får igång cirkulationen

Idrottarens bäste vän!


Öronakupunktur ( i samband med behandling 200 kr)

Kroppen finns avspeglad som en upp och nedvänd projektion i våra öron. Varje kroppsdel har en motsvarande reflexpunkt i örat. I begreppet öronakupunktur inbegrips diagnostik, undersökning av

örat och att leta efter aktiva punkter för sjukdom/obalanser.

Dessa aktiva punkter stimuleras med akupunkturnålar, långtidsnålar. Eller med tryck av kulplåster.

Jag förstärker ofta en ansiktsbehandling med öronakupunktur om man har problem med huden. Huden är en spegel av hur kroppen mår på insidan, därav måste hela kroppen behandlas som en helhet. I en behandling på en hud med obalanser ges även kostråd och ofta råd om tryck på akupressurpunkter.


Problem inifrån som ofta syns på huden som kan behandlas med öronakupunktur:

Magtarmbesvär

Olika smärttillstånd

Spänningshuvudvärk, migrän

Sömnproblem

Oro, ångest, stress, depression


Make up 395 kr

Färgning fransar och bryn 295 kr

Gelnaglar 350 kr

Massage 60 min 795 kr

Tillägg 100 kr på behandling under helg